Hr En
Naslovna  >  Razvojna područja  >  EE HUB

EE HUB

SEECEL je jedan od četiri vodeća partnera na projektu pod nazivom Europska mreža poduzetničkog obrazovanja (EE-HUB).

EE-HUB je središte za obrazovanje za poduzetništvo u Europi koje okuplja organizacije i pojedince iz javnog i privatnog sektora sa snažnim zapisima o ostvarivanju poduzetničkog obrazovanja na regionalnoj, nacionalnoj i europskoj razini. Mreža pojedinih stručnjaka predana je poduzetničkom učenju i angažirana s organizacijama ili sestrinskim mrežama na terenu i/ili s nacionalnim ili regionalnim vladama. Osim toga, ambasadori MEP-a podržavaju i promiču preporuke EE-HUB-a kroz svoje politike.

Kroz više kanala stručnjaci EE-HUB-a prikupit će, analizirati i preporučiti barem 25 "najboljih praksi" s terena i doprinijeti 85 aktivnosti na terenu. U aktivnostima i sastancima vršnjačkih učenja, oni će kroz vlastite mreže doprijeti do učinkovitih množitelja i proslijediti ih preporukama ministarstvima, organizacijama i praktičarima diljem Europe.

EE-HUB je trogodišnji projekt (2015. - 2018.) koji je sufinancirala Europska komisija (EASME) u okviru programa COSME. Konzorcij koji upravlja EE-HUB-om sastoji se od 4 partnera: JA Europe, EUROCHAMBRES, SEECEL, EUproVET.

Cisco, EC, Intel, Microsoft, Visa su se pridružili kao partneri iz privatnog sektora.

Pridonesite raspravi na Twitteru pomoću #EEhubEU.

SEECEL je održao nekoliko webinara unutar projekta i sudjelovao je u radu na projektu sa svojim blogom te održanim okruglim stolom visoke razine.

Webinari su bili sljedeći:
1. Razvijanje kompetencija učitelja za poduzetničko učenje
2. Kako podučiti poduzetništvo kao ključnu kompetenciju
3. Promoviranje programa programa obrazovanja za poduzetništvo
4. Poduzetničko učenje u praksi
5. Poduzetničke škole kao poduzetnička gnijezda

Od travnja 2017. u tijeku je PR kampanja "Switch on Europe" s ciljem dodatne podrške mreži EE-HUB i njezinih napora za unaprjeđenje obrazovanja za poduzetništvo.
SEECEL operativni jezik je engleski. Ovdje možete pročitati sažetak sadržaja na hrvatskom jeziku.
Print page
Show Desktop view