Hr En
SEECEL u brojkama
Dualno obrazovanje podržava 80 posto tvrtki Dualno obrazovanje podržava 80 posto tvrtki Zagreb, 4. travnja 2017.g. - Uspješno održana Međunarodna konferencija pod nazivom „Oblici učenja na radnome mjestu za učenike srednjega strukovnog obrazovanja u RH – analiza stanja, izazovi i preporuke“ u Kongresnom centru Forum.
Najava: oblici učenja na radnome mjestu u RH – analiza stanja, izazovi i preporuke Najava: oblici učenja na radnome mjestu u RH – analiza stanja, izazovi i preporuke Zagreb, 4. travnja 2017.g. – Međunarodna konferencija pod nazivom „Oblici učenja na radnome mjestu za učenike srednjega strukovnog obrazovanja u RH – analiza stanja, izazovi i preporuke“ će se održati 4. travnja u Zagrebu, u Kongresnom centru Forum.
 
Cilj je tijekom konferencije raspraviti o mogućnostima i prednostima u vezi s učenjem temeljenim na radu, okupljanjem predstavnika iz poslovnog sektora, strukovnih škola i tijela državne uprave. Na konferenciji će se pokušati utvrditi i kako pružiti potporu tvrtkama u provođenju učenja koje se temelji na radu.
Prvi sastanak projekta ACT IN TIME Prvi sastanak projekta ACT IN TIME Reggio Emilia, 17—19. siječnja 2017.g. - Regionalni centar za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe (SEECEL) je sudjelovao na prvom sastanku projektnog tima na kojem je predstavljen projekt ACT IN TIME s ciljem uključivanja i integracije migranata u tržište rada EU.
Blagdanska čestitka Blagdanska čestitka Sretne blagdane i uspješnu novu godinu želi Vam SEECEL tim!
Sastanak SBA koordinatora Sastanak SBA koordinatora Pariz, 16. prosinca 2016. - Nakon uspješnog starta u proljeće, Organizacija za ekonomsku suradnju i razvoj (OECD) je započla novi ciklus SBA procjene na temelju SME Indeksa politika za zapadni Balkan i Tursku, stoga je Regionalni centar za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe (SEECEL) sudjelovao na sastanku.
Mladi i poduzetništvo - Izgradnja partnerstva Mladi i poduzetništvo - Izgradnja partnerstva Brisel, 14. prosinca 2016. - Regionalni centar za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe je sudjelovao na međunarodnom seminaru pod nazivom 'Mladi i poduzetništvo – Izgradnja partnerstva', u organizaciji Europske komisije, Glavne uprave za obrazovanje i kulturu.
 
Prema poduzetničkom društvu kroz cjeloživotno učenje:

Show Desktop view