Hr En
SEECEL u brojkama
SEECP Dubrovnik Summit Deklaracija SEECP Dubrovnik Summit Deklaracija Dubrovnik, 30. lipnja 2017.g. – Dubrovnik Forum 2017 je okupio zemlje sudionice Procesa suradnje u jugoistočnoj Europi (SEECP) na kojem je usvojena završna deklaracija summita.
Svjetski dan izbjeglica 2017 Svjetski dan izbjeglica 2017 Svjetski dan izbjeglica obilježava se diljem svijeta 20. lipnja, a Hrvatski Crveni križ (HCK) i UNHCR, Agencija UN-a za izbjeglice, pripremaju niz događanja tijekom ovoga tjedna kojima će se obilježiti taj važan dan i u Hrvatskoj.
Cap4App studijsko putovanje Cap4App studijsko putovanje  
Dualno obrazovanje podržava 80 posto tvrtki Dualno obrazovanje podržava 80 posto tvrtki Zagreb, 4. travnja 2017.g. - Uspješno održana Međunarodna konferencija pod nazivom „Oblici učenja na radnome mjestu za učenike srednjega strukovnog obrazovanja u RH – analiza stanja, izazovi i preporuke“ u Kongresnom centru Forum.
Najava: oblici učenja na radnome mjestu u RH – analiza stanja, izazovi i preporuke Najava: oblici učenja na radnome mjestu u RH – analiza stanja, izazovi i preporuke Zagreb, 4. travnja 2017.g. – Međunarodna konferencija pod nazivom „Oblici učenja na radnome mjestu za učenike srednjega strukovnog obrazovanja u RH – analiza stanja, izazovi i preporuke“ će se održati 4. travnja u Zagrebu, u Kongresnom centru Forum.
 
Cilj je tijekom konferencije raspraviti o mogućnostima i prednostima u vezi s učenjem temeljenim na radu, okupljanjem predstavnika iz poslovnog sektora, strukovnih škola i tijela državne uprave. Na konferenciji će se pokušati utvrditi i kako pružiti potporu tvrtkama u provođenju učenja koje se temelji na radu.
Prvi sastanak projekta ACT IN TIME Prvi sastanak projekta ACT IN TIME Reggio Emilia, 17—19. siječnja 2017.g. - Regionalni centar za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe (SEECEL) je sudjelovao na prvom sastanku projektnog tima na kojem je predstavljen projekt ACT IN TIME s ciljem uključivanja i integracije migranata u tržište rada EU.
 
Prema poduzetničkom društvu kroz cjeloživotno učenje:

Show Desktop view